Webdesign en Fotografie

Webszervice – Webdesign ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt websites voor bedrijven,
particulieren en culturele instellingen.

Maatwerk en SEO zoekoptimalisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van functionele, gebruiks- en zoekmachinevriendelijke websites. Webdesign als maatwerk, onderscheidende websites waarin het karakter en de identiteit van een bedrijf vertaald wordt in design en techniek. Design en techniek, waarbij zoekmachineoptimalisatie  een geïntegreerd onderdeel is van de ontwikkeling van een nieuwe website.

De websites worden geleverd met een gratis en volledig Nederlandstalig CMS. (WordPress,Wordpress & Woocommerce, CMSMS). WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, flexibel en bijzonder zoekmachine-vriendelijk. Via het CMS kunt u de inhoud op uw website onderhouden, beheren en uitbreiden zonder te beschikken over technische kennis. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het beheer uit te besteden aan ons.

image
responsive

Responsive webdesign

In Nederland zijn meer dan 7 miljoen tablets en meer dan 9 miljoen smartphones in gebruik, goed voor meer dan de helft van het internetverkeer in Nederland. Logisch dus dat uw website ook daarop goed leesbaar moet zijn. Onze websites passen zich aan aan de grootte van het scherm. Van smartphone tot TV-scherm, uw website is altijd en voor iedereen goed leesbaar zonder dat de bezoekers van uw site daar moeite voor hoeven te doen.

Projecten

Naast webdesign en het bouwen van websites ontwikkelen wij huisstijlen, verzorgen wij fotografieprojecten en maken animaties voor theaterproducties, jeugdconcerten en presentaties.

Wij zijn gevestigd in Zeist met werklocatie in Alphen aan den Rijn en Doldersum.  Onze klanten bevinden zich door heel Nederland, wij komen graag bij u langs.

Webszervice – Webdesign

Iwan Szomoru

06-23132628
Doldersum
info@webszervice.nl